Ons jonge team onder leiding van Emiel Kwekkeboom en Mandy Overbeek barst van de ambitie en energie. Passie, inzet en plezier kenmerkent ons. Gastvrijheid vinden wij minstens zo belangrijk als het creëren en serveren van mooie gerechten. Wij doen er daarom met het hele team alles aan om u een onvergetelijke avond te laten beleven. Het samenspel tussen keuken en bediening loopt naadloos in elkaar over, zodat het u op alle fronten aan niets ontbreekt.
V a c a t u r e s
Sluit jij je bij ons aan?
Wij bieden je een aantrekkelijk salaris passend bij jouw ervaring en functie. Je geniet een vaste zomer- en wintervakantie en bent met kerst én oud en nieuw vrij. Als smulpaap en lid van ons team eet je tegen een speciaal tarief bij Joann, maar ook bij alle andere Alliance Gastronomique restaurants in Nederland en België. Voor de balans bieden wij al onze fulltime medewerkers 1x per week personal training aan. Heb je ambitie, dan bieden we je uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. En met ons gedreven en vrolijke team (waarmee we regelmatig leuke uitjes beleven) weten wij dat leuk werk belangrijk is, maar genieten van je vrije tijd minimaal net zo veel. Daarom ben je bij ons standaard de zondag en maandag lekker vrij.
Wij hebben momenteel ruimte voor
• een afwastopper voor 1 à 2 dagen in de week
• chef de rang voor 3 à 4 dagen in de week
• medewerker bediening voor 3 à 4 dagen in de week