Team

Ons jonge team onder leiding van Emiel Kwekkeboom en Mandy Overbeek barst van de ambitie en energie. Passie, inzet en plezier zijn kenmerkend voor Restaurant Joann. Gastvrijheid vinden wij minstens zo belangrijk als de gerechten. Wij doen er daarom met het hele team alles aan om u in de watten te leggen. Het samenspel tussen keuken en bediening maakt Joann als team compleet.

V a c a t u r e s

Sluit jij je bij ons aan?

Wij bieden je een aantrekkelijk salaris passend bij jouw ervaring en functie en een vaste zomer- en wintervakantie (waaronder met kerst en oud en nieuw). Als smulpaap en lid van ons team eet je tegen een speciaal tarief bij ons, maar ook bij alle andere Alliance Gastronomique restaurants in Nederland en België. Voor de balans bieden wij al onze fulltime medewerkers 1x per week personal training aan. Natuurlijk op kosten van de zaak. Heb je ambitie, dan bieden we je uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. En met ons gedreven en vrolijke team (waarmee we regelmatig leuke uitjes beleven) weten wij dat leuk werk belangrijk is, maar genieten van je vrije tijd minimaal net zo veel. Daarom ben je bij ons standaard de zondag en maandag lekker vrij. 

Wij hebben momenteel ruimte voor 

• een fulltime Assistent Sommelier (voorliefde voor kaas is een pré) | per direct
• een parttime medewerker bediening (1 tot 3 dagen per week)

Heb jij relevante ervaring en ben je gepassioneerd? En lijkt het je een feestje om deel uit te maken van ons team? Wacht dan niet langer en solliciteer via mandy@restaurantjoann.nl