Team

Ons jonge team onder leiding van Emiel Kwekkeboom en Mandy Overbeek barst van de ambitie en energie. Passie, inzet en plezier kenmerkend ons. Gastvrijheid vinden wij minstens zo belangrijk als het creëren en serveren van mooie gerechten. Wij doen er daarom met het hele team alles aan om u een onvergetelijke avond te laten beleven. Het samenspel tussen keuken en bediening loopt naadloos in elkaar over, zodat het u op alle fronten aan niets ontbreekt.

V a c a t u r e s

Sluit jij je bij ons aan?

Wij bieden je een aantrekkelijk salaris passend bij jouw ervaring en functie. Je geniet een vaste zomer- en wintervakantie en bent met kerst én oud en nieuw vrij. Als smulpaap en lid van ons team eet je tegen een speciaal tarief bij Joann, maar ook bij alle andere Alliance Gastronomique restaurants in Nederland en België. Voor de balans bieden wij al onze fulltime medewerkers 1x per week personal training aan. Heb je ambitie, dan bieden we je uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. En met ons gedreven en vrolijke team (waarmee we regelmatig leuke uitjes beleven) weten wij dat leuk werk belangrijk is, maar genieten van je vrije tijd minimaal net zo veel. Daarom ben je bij ons standaard de zondag en maandag lekker vrij. 

Wij hebben momenteel ruimte voor 

• een fulltime Assistent Sommelier 32-38 uur per week (voorliefde voor kaas is een pré) | per direct


Wij zijn op zoek naar een bevlogen wijnliefhebber!


Als assistent sommelier werk je nauw samen met onze sommelier. Op de dagen dat de sommelier er niet is, ben jij hét aanspreekpunt voor gasten en collega’s. Je bent gastvrij, geeft wijnadvies aan onze gasten en draagt samen met de rest van het team bij aan een excellente totaalbeleving. Je vindt het leuk om jouw wijnkennis doorlopend uit te breiden. Natuurlijk ondersteunen wij jou daarbij! Wij bieden je een aantrekkelijk salaris passend bij jouw ervaring en functie en een vaste zomer- en wintervakantie (waaronder met kerst en oud en nieuw). Als smulpaap en lid van ons team eet je tegen een speciaal tarief bij ons, maar ook bij alle andere Alliance Gastronomique restaurants in Nederland en België. Heb je ambitie? Dan bieden we je uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden! En met ons gedreven en vrolijke team (waarmee we regelmatig leuke uitjes beleven en elke week op kosten van de zaak sporten) weten wij dat leuk werk belangrijk is, maar genieten van je vrije tijd minimaal net zo veel. Daarom ben je bij ons standaard de zondag en maandag lekker vrij. Zowel een 4-daagse als 5-daagse werkweek is bespreekbaar.

Heb jij relevante ervaring en ben je gepassioneerd? En lijkt het je een feestje om deel uit te maken van ons team? Wacht dan niet langer en solliciteer via mandy@restaurantjoann.nl